9 september 2011

Varför tycker alla att det är så tråkigt med höst? Jag tycker det är en härlig årstid. Jag är trött på sommaren och vill ha lite kallare så att man kan shoppa snygga höstkläder, tända ljus på kvällen, dricka te och bara mysa. Sen hade det ju inte varit fel och åka på en utlandssemester lite senare (till vintern) när det verkligen är som kallast här. Men alla årstider har sin charm tycker jag.

Fick lite tips från andra mammor ifrån förra inlägget vilket jag tyckte var väldigt roligt. Jag trodde bara att det var "de gamla vanliga" som läste min blogg, men tydligen inte. Ibland kan det vara bra att utbyta tips och råd med andra.
Idag var Wilma på öppna förskolan för första gången tillsammans med hennes vän Julia. Det var jätte mysigt med sång, dans och fika. Wilma hoppade dock över fikan och tog en powernap. Detta kommer göras på fredagar framöver vilket blir en bra tradition som start på helgen. Det är bra för de små att få träffa andra bebisar, sjunga och leka. Det var barn ifrån 2 månader och upp till 1 år så det var full fart hela tiden.

Denna veckan har jag försökt att trappa ner på amningen och än så länge har det gått bra. Detta är tredje dagen som jag bara har ammat två gånger (per dag) vilket är betydligt mindre än vad jag har gjort innan. Det är väldigt skönt när hon har börjat med välling och äter lite vanlig mat. Hon är dock en bortskämd liten dam eftersom jag alltid måste sätta henne framför tv:n när hon ska dricka sin välling.





Ha en skön helg!

Kommentarer
Postat av: Ulli

Det låter som en bra fredags-tradition med ÖF! Det var mysigt.. :) Och Julia och Wilma tyckte ju det var jätteroligt!

2011-09-10 @ 22:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0