Obeskrivlig kärlek



Har varit förbi på jobbet idag och träffat alla goa jobbarkompisar. Fick också pratat med chefen om att jag gärna jobbar lite extra ibland. Det är helt underbart att vara hemma med sin lilla dotter men ibland kan det bli lite rastlöst. Lite extra pengar är ju inte helt fel heller, speciellt inte nu när vi letar nytt boende.
Mor och far flög till Alanya i morse och det innebär att vi tar över deras hus i en vecka, skönt.

HA DET GOTT!


En dag på stan

Det händer rätt så ofta nu känner jag men det är kul att komma ut lite och inte bara sitta hemma och glo i vår minimala lägenhet. Lägenheten som vi var och kollade på sist gick det skit med. Vi hade satt en gräns och budgivare nummer 2 gick såklart över den. Typiskt. Den hade verkligen varit perfekt för oss. Men det kommer nya och till helgen ska vi gå och kolla på två stycken radhus. Så vi ger inte upp även fast det känns jobbigt just nu.

Veckan startade vi med lunch och lite shopping med Theres, Arvid, Wilma och Thereses mamma på vårt kära kungsmässan. Det var jättemysigt och jag fick köpt en body, ett par vantar och en present till nyfödde lille Vilton.





Söta små kussar som faktiskt är lite lika. Men det är klart eftersom Arvid är en kopia av pappa Johan och Wilma av pappa Gustav så är det inte så konstigt. 

Helgen har för övrigt bestått av fikor (jag lever upp till mitt namn som lattemorsa) och på lördag kvällen var vi och bowlade med Isac och Emelie. Varför gör man inte det oftare, det är ju göööörkul!





Wilma är inne i en väldigt dålig sovperiod just nu och har varit det ganska länge känns det som. Hon sover bra på dagarna, inte så många gånger dock men när hon gör det så sover hon oftast 1-2 h. Nattetid däremot är hon bedrövlig just nu. I natt har hon vaknat närmare 15 gånger. En bra natt kanske hon vaknar ca 3 ggr. Wilma har aldrig sovit en hel natt i sträck och jag känner att det hade varit skönt om hon började göra det snart. Vad gör jag för fel? Tips mottages tacksamt!

Ha en skön solig dag.

Scones, kaffe och kärlek

Det är det vi ägnar oss åt på en sketen måndag. Wilma somna sött i moster Jennys famn medans hon sjöng "blåsippan ute i backarna står".







Detta kallas kärlek.

Öppna förskolan

Kom precis hem ifrån öppna förskolan och jag har nu lagt lilla W. Hon däckar alltid direkt i säng efter att vi varit där. Idag fick vi göra hand och fot- avtryck på svart papper. De blev jättefint och dessa ska upp i Wilmas kommande rum. Är helt slut själv så jag ska nog också gå och ta en liten nap innan kvällens roligheter. För övrigt så blev Wilma 7 månader i tisdags och vi har börjat skymta en liten framtand. Om hon blir lik sin mamma så lär hennes framtänder inte bli så små. Idag var det kallt ute så då kom overallen fram. Min lilla björnunge!



Ska bege mig ner till kungsmässan när Wilma vaknat för att köpa inflyttniningspresent till Rickard och Sofie. Köpte denna fina ljusstake till dem igår men vill köpa något litet till. Tips?



Kram!

Uppdatering av veckan

Denna veckan har gått hur fort som helst och vi har haft saker att göra varje dag så jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera här på bloggen. Veckan började med besök av Carro och Love och det är alltid lika mysigt att träffa dem. Tisdagen var uppbokad för att hänga med fröken Studt. Det har blivit lite av en tradition att hänga med henne en gång i veckan på hennes lediga dag. Perfekt tycker jag. På kvällen hade vi italienskt afton hemma på gullregn vilket innebar god mat. Detta hade lill-Mannerström (jag) tillagat: Pasta med pesto, lufttorkad skinka, avokado, mozzarella, pinjenötter och tomater. Inte så avancerat men riktigt gott. Sedan kollade vi på den grymma matchen som Sverige till slut vann. Sjukt jäkla kul att de ska till EM, nu ser vi ännu mer fram emot sommaren då Sverige spelar. GÖTT! 

Onsdagen tillbringade vi hemma hos Ullis och Julia. Vi drack kaffe och åt bullar medans tjejerna fick leka tills de båda stupade i säng. Bra sätt att få de små liven trötta. Våra små troll är i en väldigt rolig ålder just nu. De börjar tycka det är roligt med andra barn och de börjar mer och mer leka med varandra. Julia är nog den som Wilma har träffat mest så dem skiner så gulligt upp när de får syn på varandra (mest Julia dock, haha). De kommer nog bli bra kompisar i framtiden också.

På kvällen kom Moa hem till oss och då hade lill-Mannerström varit i farten igen. Denna gång bjöds det på färskostgratinerad lax med pressad potatis och vitvinsås till det. Efter denna rätt så gick tankarna om jag ska söka till någon kocktävling; MY GOD va gott det var! Tur att man kan berömma sig själv lite ibland.

Idag torsdag har jag, mamma och lilla W varit på frölunda torg hela dagen. De har blivit jättestort där med massa bra affärer så det var lite roligt att åka någon annanstans än kungsmässan för en gång skull.

I morgon blir det öppna förskolan på förmiddagen och sen blir det häng med Moa i vanlig ordning. På kvällen blir det fest med goda vänner. Eller relativt lugnt för mig eftersom vi ska iväg tidigt på lördagmorgon. Då ska vi nämligen till Halmstad på inflyttningsfest med lite andra härliga vänner. På söndag är det visning som gäller, håll tummarna för oss. Nu är jag helt slut men så här har vår vecka sett ut.

Ha en bra helg!

Kram/ Anna.


Helgen

Jag har fått magkatarr. Ovanligt? Nej inte så värst. Är så sjukt trött på denna förbannade åkomma så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Va förbi på apoteket och köpte pepsidduo idag. Någon som vet om de är bra? Har inte kunnat göra något på hela helgen på grund av min dumma mage. Det är nog dags för mig att boka en spa- tid. Gustav fick nämligen presentkort av mig på Varbergs kurort i födelsedagspresent så jag tänkte snällt följa med honom dit.

Nu ska jag laga köttfärssås och spaghetti medans jag väntar på min älskling!


Gym

Har ont i hela kroppen. Detta var första gången jag använde mina så kallade muskler på sisådär ett år. Det känns vill jag lova, speciellt när man tränar med Putte som praktiskt taget är helt galen. Hon kör på som bara den, alla musklelgrupper samtidigt (typ), ingen vila emellan och så vidare. Jag tog det dock lugnare än henne. Men jag kommer ändå inte kunna gå imorgon. Men skönt var det iallafall, mycket skönt.

Idag fick jag ett till kusinbarn. Min kära kusin och hennes kille fick idag en liten kille och jag är så glad att allt gick bra. Dessutom visste jag att det skulle bli en kille. Jag är grym på att gissa rätt.

Nu ska jag sova, är som sagt helt slut!

Kram.


God morgon dosefritt!


Visning

Helgerna går skrämmande fort. Nu är det redan söndagkväll och jag sitter här och väntar in den nya veckan. Gustav har åkt till Chris så jag sitter här hemma med en kopp kaffe medans prinsessan sussar gott. Helgen har varit mycket lugn eftersom jag fortfarande känner mig dålig. Hatar verkligen att vara sjuk man orkar ju inte med någonting då. Så ni forstår nog att träningen inte kommit igång denna gången heller. Däremot så äter jag mycket bättre nu (förutom en bulle innan idag). På helgerna så tycker jag dock att jag kan få unna mig litegrann.
Här är en bild på min lunch i fredags. Jag testade ungefär det receptet som Lisa gav mig och det var färskostgratinerad lax med smak av en massa olika örter och till det hade jag broccoli och tomat. Fantastiskt gott och otroligt lätt att laga. Mer av det!



Idag har vi iallafall varit på en lägenhetsvisning och jag kan säga att jag blev lite smått kär. Vi får se vart detta leder, jag återkommer om detta i nästa inlägg. Jag hoppas iallafall så in i norden som min farmor hade sagt.
Måste lägga upp denna söta klänningen som jag fyndade i en second hand butik häromdagen. Den är lite stor nu men kommer passa perfekt på Wilma nästa sommar när hon förhoppningsvis springer runt och leker.



Hoppas ni alla har haft en bra helg.

Kram på er allesammans!


RSS 2.0