Röda rosor

Igår kom min älskling hem med dessa underbara rosor och jag blev hur glad som helst. Jag älskar att ha riktiga blommor i hemmet och det ska jag ha jämt i vår lägenhet framöver.
Dagen har vi spenderat på kungsmässan och inhandlat en del klappar till Wilma som ska vara i hennes julklappskalender. Tolv stycken köpte vi, tolv to go, PUH! Vi avslutade shoppingrundan med en god fisksoppelunch på fyren. Ikväll ska jag och älskling ha twilight- maraton med en flaska rött till (Är det inte vuxet så säg!). För mig blir det en perfekt lördagkväll!


Då börjar vi om

Sitter och äter rostade mackor och té medans Wilma sover som en stock. Det har varit sjukdom här hemma jättelänge nu, både för Wilma och Gustav och nu börjar jag också känna mig hängig. Typiskt. Därav min frånvaro på bloggen. Sen så hände det något väldigt tråkigt i måndags. Vi fick ett sms utav kvinnan som vi skulle byta vår lägenhet med där det stod att bytet tyvärr inte kunde genomföras av olika anledningar. Jag kan säga så här att det var längesen jag var så arg och ledsen på samma gång. Ibland känns det som om jag tappat hopp om mänskligheten. Så nu står vi på noll igen och det känns rent ut sagt förjävligt. Men men, nya tag!

Idag på ÖF så fick vi dekorera pepparkaks-hjärtan. Wilmas mamma inte är så kreativt lagd som hennes pappa är. Men det får duga, jag gjorde så gott jag kunde med Wilma samtidigt i knät.
En ny favorit här hemma är dammsugaren, alltså inte för mig utan för Wilma. Hon kan leka med den i timmar. En annan favorit är min iphone och när jag skulle kolla igenom bilder innan så ser jag att hon har "tagit" kort på sig själv, haha. Inta illa att hantera en kamera när man är 8 månader gammal ;)

Strike a pose



Wilma hjälper sin mamma att städa



Inte det snyggaste hjärtat i världen direkt


Gräshoppan

Fredag idag och det innebär att vi startar dagen med ett besök på öppna förskolan. Idag tog Wilma för sig väldigt mycket och skrämde barn så de började gråta. Hon har insett att hon kan ta höga toner (väldigt höga toner till och med) och det gör hon i tid och otid så många barn är helt enkelt inte beredda när Wilma börjar gorma. Vet inte rikigt hur man ska få henne att sluta med detta men hon är säkert inte ensam om det. Hon låter precis som de två barnen i comhem reklamen som går på TV och efter en hel dag är man rätt så slut i huvudet vill jag lova :)

Igår var jag och G på bio och såg Twilight och jag som egentligen inte brukar gilla de filmerna tyckte att den här var grymt bra. Den har inte fått så bra kritik i tidningar men utav mig så får den 4/5 *. Klänningen som Bella gifte sig i var ju helt magisk. Ungefär en sådan ska jag ha när vi gifter oss någon gång i framtiden.

Imorgon fyller Gustavs storebror 30 år och detta ska firas nere i varberg med ett restaurangbesök och eventuellt en utgång. Bra helg!



Har som sagt inte varit något större fan av dessa filmerna innan men känner att jag börjar bli det nu. De är så otroligt snygga, Bella och Edward! Glömde säga att jag funderar på att färga håret brunt, haha.

Helsingborg

I lördags morse packade vi in oss i bilen för att åka ner till fina Helsingborg. Anledningen var för att åka ner och kolla på en bil, närmare bestämt Emelies föräldrars bil. Emelies föräldrar bodde lite utanför Helsingborg i ett hus som precis var i min smak. Det var ett nybyggt område med en massa enplanshus och oj vad fina de var. Både jag och Gustav sa att en vacker dag ska vi också ha ett liknande hus. Efter fika, testkörning av den nya bilen och en massa prat så åkte vi iallafall därifrån som volvo-ägare. Nu är det bara villa och vovve kvar för oss sen är vi helt komplett.






Tisdag

Idag var det återträff för första gången med den föräldragrupp som vi gick med innan vi fick våra barn. Det var väldigt roligt att se hur alla bebisarna såg ut och alla är jämngamla så det såg så gulligt ut när de satt och lekte på filten. Bebisar kanske man inte kan kalla de längre för vissa stod upp, vissa kröp så nu börjar de bli riktigt stora. Vi kommer att träffas varje tisdag i åtta veckor framöver så det blir roligt att utbyta lite erfarenheter mm, alltid uppskattat när man är "förstagångsmamma". Jag är självklart yngst av alla, tror den som är näst yngst är 80:a men det gör inget för alla är så gulliga och trevliga så åldersskillnaden märks inte av.

Wilma sover hur bra som helst på nätterna nu och jag är så glad för det. Hon brukar vakna en gång mitt på natten och då vill hon ha lite mat eller nappen och sen somnar hon om. Hon sover från kl 20.00- 08.00 och det kan man verkligen kalla lyx för en småbarnsmamma. PEPPAR, PEPPAR TA I TRÄ!

Nu ska jag på kaffe till mitt forna hem! (har aldrig druckit så mycket kaffe som nu när jag är mammaledig)

Kram.


Vi ska flytta

Hej på er!

Har vart frånvarande ett tag och det beror på att jag/vi har haft fullt upp varenda dag. Kan börja med att säga att vi ska flytta till underbara, vackra, fina SÖDERSTADEN. Jag är så himla glad och alla måste komma och hälsa på oss sen för nu har vi en STOR lägenhet, eller stor och stor det är en trea på 65 kvm och det är stort om man jämför vad vi är vana med. Vi får dessutom en terass i söderläge så vi kommer ha sol i princip hela dagen, det är guld! Jag och Gustav kollar möbler och inredning varje dag och det är så sjukt roligt. Igår var vi och "flyttstädade" vår lilla etta som nu ska tas över av Jenny i två månader. Det var faktiskt lite sorgligt för jag tyckte ändå om vår lilla lägenhet. Tur att Jenny har den nu så man kan komma dit och gå som man vill. Har faktiskt kvar nycklarna dit så jag kanske ska ta mig en tur dit någon gång när hon minst anar det.

Hej då.

One piece



Mormor och morfar kom hem med en one piece till Wilmisen!

Mama goes wild

I lördags var det utgång för mig i stora staden och det har inte hänt på flera år . Efter två cider så gick jag in på en drink, orutinerad som jag är spiller jag ut den i Ninas nya soffa. Pinsamt och resten av kvällen var jag kallad för partykiller. Det gick som tur var bort efter en del skrubbandes och sedan avslutade jag och Dea förfesten med att sjunga vår alldeles egna låt. Magi utan dess like! <3





Anjo med världens minsta mun



Idag kom efterlängtade Patricia hem ifrån NY. Hon har ju vart där och tävlat i VM. Hon kom top 6 i HELA världen, hur sjukt är inte det? Hon är så otroligt grym. Putte har skämt bort lilla W med så fina klänningar sedan hon föddes, denna underbara hade hon med sig hem ifrån New York.



Nu ska jag gå och mysa med G. Ha en mysig kväll!

RSS 2.0