En dag på stan

Det händer rätt så ofta nu känner jag men det är kul att komma ut lite och inte bara sitta hemma och glo i vår minimala lägenhet. Lägenheten som vi var och kollade på sist gick det skit med. Vi hade satt en gräns och budgivare nummer 2 gick såklart över den. Typiskt. Den hade verkligen varit perfekt för oss. Men det kommer nya och till helgen ska vi gå och kolla på två stycken radhus. Så vi ger inte upp även fast det känns jobbigt just nu.

Veckan startade vi med lunch och lite shopping med Theres, Arvid, Wilma och Thereses mamma på vårt kära kungsmässan. Det var jättemysigt och jag fick köpt en body, ett par vantar och en present till nyfödde lille Vilton.





Söta små kussar som faktiskt är lite lika. Men det är klart eftersom Arvid är en kopia av pappa Johan och Wilma av pappa Gustav så är det inte så konstigt. 

Helgen har för övrigt bestått av fikor (jag lever upp till mitt namn som lattemorsa) och på lördag kvällen var vi och bowlade med Isac och Emelie. Varför gör man inte det oftare, det är ju göööörkul!





Wilma är inne i en väldigt dålig sovperiod just nu och har varit det ganska länge känns det som. Hon sover bra på dagarna, inte så många gånger dock men när hon gör det så sover hon oftast 1-2 h. Nattetid däremot är hon bedrövlig just nu. I natt har hon vaknat närmare 15 gånger. En bra natt kanske hon vaknar ca 3 ggr. Wilma har aldrig sovit en hel natt i sträck och jag känner att det hade varit skönt om hon började göra det snart. Vad gör jag för fel? Tips mottages tacksamt!

Ha en skön solig dag.

Kommentarer
Postat av: sofie

Tråkigt att höra med lägenheten. Men snart så kommer det gå vägen! Jag brukar alltid tänka att det var meningen att det skulle bli som det blev. Ödet, eller nåt :) Kram

2011-10-25 @ 16:06:17
URL: http://ofies.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0