Det var längesen nu...

Ja det kan man lugnt säga att det var. Vi har hittat på massa skoj sedan sist. Vi har dels varit nere och hälsat på Louie och hans päron i Halmstad. Herre gud vad söt han var. Det är roligt att Rickard och Sofie bor kvar nere i Halmstad för då finns det anledning för oss att åka dit. Jag älskar att strosa runt där nere, himla mysig stad!

 

Sen har vi varit nere i Varberg och grillat hos Gustavs bror och hans familj. Det var gott och mycket trevligt! Dagen efter begav vi oss till lager 157 med Christoffer. Vi hittade en hel del till oss själva och till Wilma fick vi köpt lite gulliga SVEA kläder. I lördags var vi på Ästad Gård med hela släkten Rosander. Vi började med att äta lunch och sedan var det fångarna på gården som stod på schemat. Jag fick dock kolla på eftersom Wilma var med. Men jag hoppas vi gör detta igen när Wilma inte är så beroende av sin mammas mjölk längre så att jag också kan vara med :) och inte att förglömma så var vi på kalas hemma hos Emelie. Hon fyllde 22 år och de bjöd på värsta goda frukostbuffén. Typ som på hotell.



Denna bilden är så rolig. Emelie och hennes mamma i ena hörnet av soffan och Wilma i andra änden haha.

En kväll gick vi ut och åt på Esters med Isac, Emelie och Moa. Detta var första gången som vi inte hade med Wilma. Mormor fick vara barnvakt vilket hon gladligen ställde upp på. Det gick jättebra så det känns skönt att man kan lämna bort henne ett tag utan att hon blir jätteledsen.

I morgon är det bara två veckor kvar till midsommar. Vi ska vara i min farmors hus ute i Torpa dala. Hoppas bara på bra väder så att vi kan sitta ute och spela kubb.

Detta blev ett ganska osammanhängande inlägg men vad gör det?! Avslutar med en bild på Wilma när hon tog sommarens första dopp.



GLAD SOMMAR!

Kommentarer
Postat av: Ulli

Sicken söt liten tjockis-Wilmis! ;)

2011-06-09 @ 12:24:23
Postat av: Lisa

Full rulle hos Johansson/Rosander!! :D Hoppas vi kan ses snart! Puss på er

2011-06-09 @ 17:33:52
URL: http://lisan.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad fina bilder:) Söt Rickard och wilma var ihop:) ska bli super mysigt på midsommar!! perfekt att vi kan vara i din farmors hus! men vart ska farmor vara under tiden?

2011-06-10 @ 15:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0