Allt och ingenting

Nu har sommaren verkligen kommit och jag älskar´t. Den kanske inte stannar så länge så man får verkligen passa på att njuta varenda sekund. Just nu befinner jag mig hos mor och far. När man bor i lägenhet så inser man hur mycket man saknar en altan och en gräsmatta. Det är verkligen guld värt så när vi sedan köper oss något större så måste det vara en lägenhet på bottenplan med uteplats.

Gårdagen var en himla bra dag. Först var Jenny här och umgicks med mig i flera timmar. Vi fikade, gick ut och gick, spelade strandtennis och bara snackade goja. På kvällen var jag, Patricia och Dea ute och åt. Vi har hört att Harrys skulle vara bra så vi gick dit och testade. Ni som inte har gått dit än, gör det! Vi satt ute på bryggan precis vid vattnet och åt en supergod toast med fläskfilé. Det kunde inte bli bättre. Svensk sommar när den är som bäst.

Idag har jag som sagt varit hemma hos mina päron så jag har solat om vartannat och bara tagit det väldigt lugnt. Gustav är på liseberg på jobbet idag så han kommer inte hem förän sent ikväll. Vi saknar dig älskling. Kvällen blir också lugn och jag ska försöka få med min mamma ut och springa. Då får morfar vara barnvakt en liten stund.

Hoppas ni alla mår bra och njuter av det underbara vädret!

Jenny med Wilmis



Jag och Dea




Kommentarer
Postat av: Lisa

Fina kort!! Längtar efter er! puss puss mitt hjärta

2011-06-28 @ 21:04:53
URL: http://lisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0