24 juli 2011

Det var dagen då Wilma döptes. Själv så tycker jag att dagen blev alldeles perfekt; Wilma skötte sig kanonbra i kyrkan, gudmor sjöng så vackert så folk fällde tårar, maten blev god, gästerna var glada och Wilma fick sååå fina presenter. Stort TACK till alla som hjälpt oss inför detta dop och till gudmor Patricia och gudfar Christopher som också har lagt ner tid för att detta skulle bli en bra dag. Alla ni människor runt omkring oss är guld värda!
Tyvärr så har jag inte så mycket kort att visa för er nu. Gustavs bror fotade och vi ska få dem korten imorgon så ni får hålla er lite till så ska ni få se finfina kort vid ett senare tillfälle.
Jag har nog aldrig skådat ett sådant presentbord som Wilma hade. Hon fick bland annat 5 stycken halsband, 5 st klänningar, tavlor, ramar, pengar, Wilma-bokstäver (som ska sitta i hennes framtida rum), leksaker, tallrikar, gåstol, gåvagn, resväska osv osv. Hur mycket fint som helst. Här är bara en bråkdel av vad hon fick.



TACK till alla ni som kom och gjorde Wilmas dag!

Hela förra veckan så la vi all tid för att förbereda inför dopet så därför har jag inte varit så aktiv här. Denna veckan ska jag försöka få till några inlägg. Idag ska vi till BVC och se vad trollungen väger och hur lång hon är efter det ska vi till kungsmässan och inhandla presenter och kolla lite till oss själva. Det är vi värda. Hihi.
Annars ser veckan lugn ut, mor och far beger sig upp mot Norrland med min mormor idag. Det blir tomt utan dem här hemma. När dem är iväg så ska vi bo i deras hus, det kan va skönt att bo lite större och ha tvättmaskin och diskmaskin dessutom :) Så en del grillkvällar kan ni räkna med! Sen ska vi ner till Halmstad någon dag i veckan också: kort och gott, en bra vecka utan en massa stress! <3



LOVE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0