Lata dagar

Dagarna rullar på och snart har redan 3 veckor utav Gustavs semester gått. Vi har haft det helt underbart dessa veckor och hoppas på att sista veckan blir lika bra. Wilma är nu snart 5 månader och hon är nu ingen liten bebis längre utan en stor tjej. Hon har börjat att äta lite mat i fom utav potatis, morot, gröt och majsbågar och hon fullkomligt älskar det. Det är verkligen roligt att mata henne för hon attackerar verkligen skeden. Sist hon vägdes så vägde hon 6660 g och var 64 cm lång.

På semestern har vi legat på stranden, besökt mysiga Varberg, gjort restaurangbesök, picknickat, badat i Marias pool, grillat, myst, shoppat, umgåtts med vänner och ja gjort sånt som hör sommaren till. Härnäst så ska vi börja planera inför ett Londonbesök i höst vilket jag ser fram emot. Det blir Wilmas första utlandsresa isåfall.

I nästa inlägg ska jag lägga upp lite bilder ifrån sommaren men har inte tillgång till sladden just nu. Har lite bråttom för vi ska till Christopher och kolla på milan när dem spelar och äta lite middag till det. Gudmor kommer över också så det blir en bra dag! :)

ha det underbart.


Kommentarer
Postat av: Nea

Ser fram emot bilder! =) kram på er

2011-08-07 @ 21:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0