Feber och fläskfilé

God förmiddag!

På min födelsedag så tog jag en spruta mot röda hund och detta kunde medföra feber efter 5-12 dagar. Självklart så fick ju jag det så under gårdagen låg jag med 39 graders feber. Detta var en prövning då Gustav var och jobbade och jag fick ha Wilma själv (som vanligt på vardagar i ju för sig men jobbigare när man har feber vill jag lova). Det gick dock väldigt bra för Wilma sov mycket under dagen så då fick jag passa på att sova jag också. Sen hade jag panodil vid min sida hela dagen. Idag är det redan bättre och ingen är då gladare än jag. Hoppas att jag är helt frisk imorgon.

Nu när jag går hemma och är med min Wilmis så har jag hunnit tänka en hel del. Jag har blivit helt facinerad av detta med förlossning och bebisar att jag nu har börjat tänka mig en framtid som barnmorska. Jag tycker detta är så häftigt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Tänk att varje dag vara med om att ta fram en liten människa till världen. Vilken lycka det måste vara att få ha detta jobb som en vardag. När jag själv låg där och skulle föda Wilma så tänkte jag att jag aldrig skulle kunna bli barnmorska eftersom jag inte skulle kunna se på när en människa har så ont men nu har jag ändrat uppfattning. För tänk vilken belöning man faktiskt får till slut! Och vilket jobb barnmorskorna gör, jag tycker de är så fruktansvärt duktiga och vi hade sån tur att få så bra barnmorskor nere i Varberg. Men först och främst måste jag utbilda mig till sjuksköterska så vi får ta en sak i taget. Men det är iallafall ett mål jag har och mål är väldigt viktigt att ha här i livet enligt mig.

Idag har Gustav varit hemma ifrån jobbet för att kunna avlasta mig (pga av min feber) så vi har haft en riktig mysdag. Vi har också passat på att städa hela lägenheten vilket var välbehövligt. Ikväll ska vi fira Wilma som blev en månad igår med fläskfilé och potatisgratäng.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är välkommen att gå i mammas fotspår. Underbart yrke! Det fixar du jättebra!/ Kram mamsen

2011-04-16 @ 09:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0