Underbara fredag

Äntligen fredag, det är så underbart. Idag har jag och lillskruttan varit på BVC. Wilma hade gått upp 3 hg och var nu och blivit en cm längre än förra veckan. Hennes kurva pekar uppåt och sjuksköterskan säger att hon är väldigt med i blicken och har bra spänst osv. Hon blir verkligen överröst med komplimanger av barnmorskorna vilket gör mig alldeles rörd. Imorgon är hon 4 veckor vilket är helt otroligt, hur kan tiden gå så fort? Denna första månaden har iallfall varit underbar och vi är så lyckliga.

Igår fyllde jag 23 år vilket firades först nere i varberg på bb där jag skulle få vaccination mot röda hund. Min kära mamma följde med så senare gick vi på stan och shoppade och åt lunch. Jag älskar Varberg, det är så fint. Jag fick köpt en jättefin ram och två stycken ljuslyktor. Senare på kvällen blev jag som vanligt överröst med presenter, jättefina grejer fick jag så jag är helnöjd med min dag. På kvällen var vi hemma hos svärföräldrarna och åt middag med hela familjen som nu har blivit väldigt stor. Mycket, mycket trevligt!

Nu sitter vi här jag, Gustav och Wilma och kollar på så ska det låta. Helgen står för dörren och imorgon ska vi gå lite på kungsmässan, träffa Rickard och Sofie och besöka en till liten nyfödd prinsessa nämligen Julia (Ullis o Thomas dotter.) Det blir en bra helg!

Längtar till måndag då jag ska luncha med tre otroligt fina tjejer!

Ha det så bra allihopa och njut av våren och solen, det ska vi göra!

Kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0