Snart påsk och allt!

Hej alla påskharar!

Jag skriver ca en gång i veckan och det tycker jag är duktigt av mig. Denna veckan har det ju vart så förbaskat bra väder så vi har varit ute så mycket som möjligt. Älskar när det börjar bli sommar (för just nu känns det nästan så).
Wilma och jag mår iallafall jättebra, igår hade hon dock någon slags inflammation i ögat men idag ser det mycket bättre ut. Vi fick rengöra med koksalt och nu är det bara lite var kvar. Just nu ligger hon och sover i sin egna säng. Det är inte så ofta hon gör det så jag tänkte att vi måste börja vänja henne vid det (iallfall en gång om dagen). För er som inte vet så är lilla W så bortskämd att hon sover på mitt bröst om nätterna. Hon gillar det så då får det vara så, det är faktiskt hur mysigt som helst tycker jag med.

Denna veckan så är ju Gustav ledig både fredag och måndag vilket är underbart. Vi ska in till Götet i morgon och shoppa (med mormor och farmor). Min mamma har pratat länge om ett café där inne som erbjuder soppbuffé med nybakt bröd och till efterrätt är det tårtbuffé. Jag har varit sugen på detta länge så nu tyckte både jag och mamma att det var dags. Vi drar med oss farmor Lena som också tyckte detta lät gott :) vi återkommer med en recension av stället i nästa inlägg!

Jag hänger på hemnet en hel del nu för de hade varit gott att ha en större lägenhet. Det finns riktigt fina lägenheter ute nu speciellt en men den är lite för liten för oss. Om någon har tips på någon bra lägenhet så hör gärna av er :) fast vi trivs ju bra här i vår lilla etta! hihi.

Jaja, Glas påsk på er jag ska gå och laga lite mat nu tänkte jag! Ha en skön långhelg.

Hej.

 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Glad påsk anjo banjo! Ha en mysig helg o var det där cafét ligger vill jag veta bums! :) Pusss

2011-04-20 @ 22:08:00
URL: http://lisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0