Söndagen består av...


* massa plugg

* träffa Rosanders i gällinge

* åka till freeport

Nu sitter jag och försöker motivera mig själv till några timmars plugg. En kopp te och låten "all i need is you" till hjälp kanske gör det lite lättare. Jag blir lycklig av den låten! På fredag är det final och jag hoppas av hela mitt hjärta att JAY tar hem hela skiten. Han är så värd det!

Igår träffade jag världens finaste Tindra samt Jessica och Mattias. Hon är hela sju månader nu, hur kan det gå så fort? Hon är verkligen en glad bebis som är väldigt nyfiken och vill vara med överallt. Hon fick en liten julklapp av mig i form av en bolero som hon ska ha över sin fina julklänning på julafton. Den var så söt. Längtar tills jag får köpa fina kläder till vårt lilla hjärta!
Jag och Jessica har haft en tradition att julhandla varje jul i hur många år som helst. Då går vi hela dagen och shoppar, fikar och pratar om gamla minnen. En tradition som kommer vara länge. Jessica är den kompisen som jag har kännt allra, allra längst. Vi bodde på samma gata när vi föddes så det blev naturligt att vi umgicks jämt och ständigt. Vi var verkligen bästa kompisar som inte klarade sig utan varandra. Hon är dock ett år äldre än mig fast vi gick i samma klass ändå eftersom jag gått med 87:orna i hela mitt liv. Det är så himla roligt att vi nu kommer ha barn som är exakt ett år äldre än den andra.

Nej, nu är det dags att börja med hemtentan. Glad andra advent!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas också på Jay! Han är grym!

2010-12-05 @ 14:35:23
URL: http://lisan.blogg.se/
Postat av: Monika & Björn

Tjena, hej..

Ser att allt går bra med er, härligt! Vi har varit ute och hämtat 2 jultallar och en julgran i terrängen. Fin dag med sol och - 18, kan inte bli bättre.

Vi höres till jul.

Monika & Björn

2010-12-05 @ 15:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0