Bara en tanke

Jag är lite bekymrad. Jag är en person som vill ha kontroll och veta precis hur allt ska bli men nu känner jag att jag inte vet alls. Jag ska egentligen inte klaga för jag har precis allt man kan önska sig men det jag menar är att jag inte vet hur jag ska göra med jobb/utbildning. Egentligen borde jag bara leva i nuet och njuta av livet med min lilla dotter vilket jag självklart gör men samtidigt känner jag en enorm press att utbilda mig och skaffa mig ett jobb. Jag vet att det bara är jag själv som sätter pressen på mig.

Jag har kommit in på en utbildning i Göteborg nu till våren som skulle passa mig perfekt men frågan är om jag klarar att plugga samtidigt som jag ska vara hemma och passa Wilma. Jag tror tyvärr inte det. Men jag ska försöka så får vi se hur långt det går. Huvudsaken är ju självklart att inte Wilma blir lidande för hon går ju före allt annat i hela världen.

Det är väl så här livet är helt enkelt, att inte veta precis hur det kommer att bli. Men just nu gör det mig bara stressad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0