Året i bilder

Jag och Carro gravida i januari. Love skulle komma vilken dag som helst.



Februari- I väntan på att bebis skulle anlända var vi på ikea och köpte nödvändigheter.



Alla hjärtans dag 14/2



Mars- V.40 var jag i här


12 mars, då vår lilla ängel föddes



Vår sötnos på BB!



Wilma lite drygt 2 månader gammal



Denna dagen sov Wilma knappt på hela natten och inte heller något dagen efter. Jag var förtvivlad men hon ser väldigt nöjd ut.



Julia och Wilma- 3 månader gamla



Louie blev en i familjen Boman/Åberg



Kräftskiva hos Ström



Harrys med Dea



Käkade gött med dessa bruttor



Midsommarafton



Highschoolfesten



Wilma 8 månader



Novembermys



Tilde föddes 20/11



Vår finfina bil köptes i december




Glad lucia!



Köper julklappar med gudmor



GOD JUL....



...OCH GOTT NYTT ÅR!

Julhelgen

Har haft en alldeles underbar julhelg som tyvärr var för kort i år. Gustav har däremot tagit ut lite pappadagar så vi fick några extra lediga dagar och det var mycket skönt. Vår julafton började här hemma med mamma, pappa, Tobbe, Louise, Gustav och lilla W. Vi åt lunch och delade ut klappar och sen begav vi oss hem till Gustavs familj. Där fortsatte vi med ätandet och sen ännu mera paketöppning. Wilma blev såklart överöst av julklappar. Jag och Gustav fick bland annat presentkort på IKEA (grymt bra!) och av Gustav fick jag en SPA-helg som vi ska åka på. Jag blev verkligen överlycklig för det! :)


Hjärta

Läste precis en utav mina bästa vänners blogg och hon uttryckte hur mycket hon älskade livet. Jag känner precis likadant och är så fruktansvärt tacksam för allt runt omkring mig. Min familj och mina vänner är bäst i hela världen och ni får mig att må så bra.



Här är två viktiga i mitt liv. Wilma ser dock lite rolig ut men glad va hon :)

Anna- dagen idag

I onsdags var jag inne hos moster Lisa på lunch och mys. Fina Carro var också där och denna gången hade hon en bula på magen. Så himla roligt att hon också ska få en liten knodd, jag ska ge mina allra bästa tips till dig det lovar jag :) Lisa hade som sagt gjort en jättegod lunch och det avslutades med vit choklad, en kopp kaffe och en somnandes Wilma i famnen. MYS!



Igår var vi på Gekås och jag kan säga att det gör jag aldrig om igen med en gnällg Wilma mitt i julrushen och lägg då till migrän på det. Det var galet och vi var där i hela 5 timmar. Alldeles för många timmar om man frågar mig, men har man en shoppinggalen mamma så har man. Fick dock köpt lite julklappar så något bra fick jag iallafall ut av dagen.

Idag var det avslutning på ÖF så nu ska vi inte dit förän v. 3 nästa år så undra vad vi ska hitta på nu varje fredag framöver. Det är så himla mysigt att åka dit på fredagar och speciellt nu innan jul. Alla fick med sig varsinn hyacint hem som vi fick dekorera med hjärtan och stjärnor.



Dessa skor fick Wilma i sin kalender idag. De ska invigas på julafton!

Sen har det hänt en väldigt rolig sak men det kommer jag berätta mer om i nästa inlägg. Det är inte helt klart än så därför vill jag hålla lite på det :) spännande va? hahaha!

Puss till er mina hjärtan!


Yeah

Tillbaka.

Lilla W är sjuk igen. Denna gången har hon drabbats av något dumt virus och det har fört med sig förkylning, hosta, och en massa gnäll. På listan kan vi också lägga tandsprickning vilket kanske är det allra värsta för henne. Stackars liten. Hon har vaknat upp på natten och gallskrikit så för mig och Gustav (även min mamma och pappa, eftersom vi bor här) har inte fått sova på många nätter. Efter att vi varit hos läkaren igår och fått utskrivit medicin så har hon dock sovit mycket bättre, tack och lov.

Vi har faktiskt fått en lägenhet. Vi hade lite tur och fick en 3:a på bottenplan borta i björkris. Enligt mig så är det på andra sidan stan men vad gör det? Det kommer säkert bli jättebra och den är inte ens färdigbyggd än så allt blir nytt och fräsht. Efter det som hände med förra lägenheten vågar jag dock inte tro på det förän vi står inne i lägenheten.

I veckan så ska jag och Wilma bland annat åka till moster L, besöka Ullared, julbaka, lussa (!), köpa julklappar och på lördag blir det utgång med vänner. Vi får se hur det går, kul blir det nog med största säkerhet. Har inte varit ute i kära Kungsbacka på säkert 2 år så vi får se vad tant Ester har att erbjuda. Jag har iallafall en väldigt rutinerad vid min sida så hon får visa mig hur det går till nu förtiden ;) eller vad säger du J?

Ha en mysig julvecka!






RSS 2.0